Missa inte tillfället att stödja fredspristagare Denis Mukweges sjukhus i Kongo!

Den 1 mars fyller fredspristagare Dr. Denis Mukwege år. Föreningen Friends of the Panzi Hospital ser det som ett utmärkt tillfälle att stödja Dr. Mukweges sjukhus. Vi ber därför dig att engagera ditt företag och Era kunder i en hjälpinsats till förmån för sjukhuset.

Ett förslag på hur det kan gå till är att låta inkomsterna från en arbetsdag eller del av dagen gå direkt (Swish-nummer 9006974) till Panzi-sjukhuset. Ditt bidrag betyder mycket för sjukhusets och Dr. Mukweges möjligheter att hjälpa kvinnor och barn som utsatts för sexuellt våld i östra DR Kongo.

Sjukhuset är helt beroende av stöd utifrån. Det är bakgrunden till att föreningen Friends of the Panzi Hospital har bildats. Vi vill stödja Dr. Mukwege och hans sjukhus. Gör det du också!    

Peter Rothschild
Styrelseordförande i föreningen Friends of the Panzi Hospital
prothschild6@gmail.com, 0708 306540.